Kuharica

Osso Buco

Posted on: Februar 5, 2007

Potrebno je za 4 porcije :

1. 3 glavice crnog luka,
2. 3 čena belog luka,
3. vezica zeleni,
4. 4 komada goveđe kolenice
(svaki od po 300 g.),
5. so, biber, 2 kašike brašna,
6. 3 kašike ulja,
7. 250 ml gotovog goveđeg safta,
8. 150 ml belog vina,
9. 2 kašike isceđenog paradajza,
10. majčina dušica,
11. ruzmarin, lorber.

Očistite i iseckajte crni i beli luk i zelen. Začinite kolenice, uvaljajte ih u brašno pa ih pecite u ulju. U to ulje zatim dodajte goveđi saft, vino, isceđeni paradajz i začinsko bilje. Sve pecite oko 90 minuta i servirajte uz povrće. Priprema 20 min.Pečenje 90 min.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s

Kategorije

Februar 2007
M T W T F S S
    Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Nedavni komentari

leylaa25@gmail.com u Cupavci
sabina u Musaka od krompira
mirjana u Cupavci
Senda u Cupavci
LaRy u BEČKI ODRESCI

Blog Stats

  • 253,936 hits
%d bloggers like this: