Kuharica

Bečki umak

Posted on: Mart 21, 2007

U šerpu staviti kašiku masla ili masti, pa kada se mast zagreje, staviti 2 varjače brašna.Brašno sa mašću pržiti i dodati malo aleve paprike.Naliti umak vinom i vodom, malo ga posoliti i kuvati dok ne bude gotov. Sad u umak staviti 1 oljuštenu i sitno sečenu jabuku, prokuvati ga sa jabukom, staviti na kraj šporeta i služiti sa pilećim mesom.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s

Kategorije

Mart 2007
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Nedavni komentari

leylaa25@gmail.com u Cupavci
sabina u Musaka od krompira
mirjana u Cupavci
Senda u Cupavci
LaRy u BEČKI ODRESCI

Blog Stats

  • 253,927 hits
%d bloggers like this: