Kuharica

But u foliji

Posted on: April 30, 2007

Sastojci :
1,2 kg janjeća buta,

2 glavice mladoga luka,

2 zrele rajčice,

borovice (smrčini plodovi),

200 g mrkvice maslinovo ulje.

Očistite luk i rajčice. Posolite i popaprite dobro nauljeni but, pa ga stavite na aluminijsku foliju, a po njemu posložite kolutiće luka, borovice i rajčice. Uvijte but u foliju zajedno s mrkvama. Pecite 2 sata na umjerenoj temperaturi (170 – 180°C). Iznesite na stol, otvorite foliju i poslužite.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s

Kategorije

April 2007
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Nedavni komentari

leylaa25@gmail.com u Cupavci
sabina u Musaka od krompira
mirjana u Cupavci
Senda u Cupavci
LaRy u BEČKI ODRESCI

Blog Stats

  • 253,927 hits
%d bloggers like this: