Kuharica

Jagnjeći paprikaš

Posted on: April 30, 2007

Sastojci
– 1.5 kg jagnjetine
– 2 glavice crnog luka
– 2 kašike ulja
– 1 kg paradajza
– 4 krompira
– mrkva
– so
– biberPriprema
U šerpi na ulju dobro izdinstati sjeckani crni luk. Dodati jagnjetinu isječenu na komade, malo propržiti pa naliti vodom. Poklopiti i dinstati oko 1 sat. Paradajz i krompir oljuštiti i isjeći i dodati mesu. Posoliti, pobiberiti i dinstati još oko 1 sat.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s

Kategorije

April 2007
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Nedavni komentari

leylaa25@gmail.com u Cupavci
sabina u Musaka od krompira
mirjana u Cupavci
Senda u Cupavci
LaRy u BEČKI ODRESCI

Blog Stats

  • 253,927 hits
%d bloggers like this: